Narva Ärikonverents 2024 toob kokku Narva ja Ida-Virumaa ärijuhid, ettevõtjad, ettevõtlikud noored, avaliku sektori esindajad ning haridusvaldkonna eksperdid.

Konverentsil osalemine annab võimaluse arutada aktuaalseid teemasid, nagu õiglane üleminek, keskkonnasäästlik ettevõtlus ja noorte ettevõttete edukas arendamine. Tunnustatud eksperdid jagavad väärtuslikke teadmisi ja praktilisi soovitusi, kuidas saada toetust Õiglase ülemineku fondist, arendada koostööd ning toovad esile edulugusid ettevõtluse alustamisest, võttes arvesse praegusi suundumusi ja väljakutseid ettevõtluskeskkonnas. Osalejatele pakutakse ka erakonsultatsioone Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutuse, Ida-Viru Ettevõtluskeskuse ja Eesti Töötukassa spetsialistidelt. Lisaks põhiprogrammile korraldatakse konverentsi raames minimess, kus kohalikud ettevõtted tutvustavad oma tooteid ja teenuseid.

Konverentsil osalejatele jagatakse infot piirkonna arenguplaanidest, samuti kuulevad nad inspireerivaid edulugusid ning saavad teada, milliste takistustega on ettevõtted kokku puutunud projektide taotlemise ja elluviimise etapis ning kuidas need on ületatud. Greenful Estonia OÜ juhatuse liige Toomas Allikas tutvustab Sillamäele tekstiilijäätmete ehitusmaterjalideks ümbertöötlemise tehase rajamise projekti. Tehase valmimine, mille pindala on 40 000 ruutmeetrit ja kus hakkab tööle 150 inimest, on kavandatud aastaks 2026. Lisaks tutvustatakse plaane rajada Jõhvi kaks filmistuudiot koos digitaaltehnoloogia ja multimeedia inkubaatoriga. Oma motiveerivat kogemust jagab reklaami- ja muusikavideote loomisega tegeleva ettevõtte Wedia OÜ asutaja Kirill Volkov, kes alustas Jõhvis õpilasfirmaga, kui ta oli 16-aastane, aga nüüd arendab seda juba edukalt Tallinnas.

Konverentsile saab registreeruda kuni 27. septembrini. Osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud (max 200 osalejat). Konverents toimub sünkroontõlkega eesti ja vene keelde. Registreerimine ja konverentsi programm on leitavad lingil.

Konverents algab osalejate registreerimise ja tervituskohviga kell 9:15, millele järgneb ametlik avamine kell 10:00. Päeva jooksul toimub kolm ettekandeplokki, sealhulgas arutelud õiglasest üleminekust, keskkonnasäästlikust ettevõtlusest ja noorte ettevõtjate edu valemist. Üritus lõpeb seltskondliku koosviibimisega, mis kestab kuni kella 19:00-ni.

Konverentsi korraldab Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet. Partneriteks on Ida-Viru Ettevõtluskeskus, Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutus ning Eesti Töötukassa. Konverentsi modereerib Juri Nikolajev.

Tänavu toimub Narva Ärikonverents juba kolmandat korda. 2023. aastal toimunud konverents oli väga edukas ja sai osalejatelt palju positiivset tagasisidet, samuti mõjutas see oluliselt õiglase ülemineku fondi toetuse saamise tingimuste muutmist.

Kutsume kõiki 2. oktoobril kell 10.00-19.00 Narva Rugodivi kultuurimajas toimuvale Narva ja Ida-Virumaa ettevõtluse arengust huvitatuid Narva Ärikonverentsile „Loome koos tulevikku!“

Narva Ärikonverents toimub projekti nr RE.2.01.24-0890 „Õiglase Ülemineku Fondi ettevõtjatele suunatud toetusmeetmete kasutusele võtmise aktiivsust suurendav projekt” raames ning rahastatud meetme „Maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeede” vahenditest, projekti partnerite ja Narva linna eelarvetest

Narva – teie investeering tulevikku!

Liituge meie uudiskirjaga

Kontakt

Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet

Peetri plats 3-5, III korrus
20308 Narva, Ida-Virumaa
+372 35 99044
areng@narva.ee
Reg nr. 75029524

© 2024 Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet. Kõik õigused kaitstud.