Konkursid ja üritused

Parim Ettevõtja

Parima Ettevõtja konkursi eesmärkideks on toetada ja tõsta Narva linna ettevõtluse aktiivsust, kujundada positiivset kogukondlikku suhtumist ettevõtlusesse ja selle väärtustamist. Äratada linlastes huvi ja soovi ettevõtjaks hakkamise ja olemise vastu. Narva linn omaltpoolt avaldab väärikat tunnustust edukamatele ja enim silma paistnutele.


Narva Maitsed

Degusteerimislaada laiemaks eesmärgiks on Ida-Virumaa ettevõtluse ja majandusarengu elavdamine ning Ida-Virumaa elukeskkonna atraktiivsemaks muutmine, pidurdamaks nooremaealiste väljarännet mis ilmselgelt põhjustab mahajäämust teistest Eesti piirkondadest.


Ettevõtlusnädal

Ettevõtlusnädal on traditsiooniline, suurim üle-eestiline ettevõtlussündmus, mis toimub iga aasta oktoobrikuu alguses. Ettevõtlusnädalat korraldavad maakondlikud arenduskeskused ning see viiakse läbi kõigis 15 Eesti maakonnas. Ettevõtlusnädalal tulevad ettevõtluskonsultandid kontoritest välja – erinevaid üritusi korraldama, eesmärgiga inspireerida ja julgustada inimesi enda häid ideid ellu viima, olgu selleks  äriga alustamine, e-poe loomine või mõne uue põneva tootega turule tulemine.

Vaata lähemalt: https://ettevotlusnadal.ee


Narva Ärikonverents

Narva – teie investeering tulevikku!

Liituge meie uudiskirjaga

Kontakt

Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet

Peetri plats 3-5, III korrus
20308 Narva, Ida-Virumaa
+372 35 99044
areng@narva.ee
Reg nr. 75029524

© 2024 Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet. Kõik õigused kaitstud.