Konkursid ja üritused

Parim Ettevõtja

Parim Ettevõtja konkursi eesmärkideks on toetada ettevõtluse aktiivsust Narva linnas, tõsta linlaste huvi ettevõtluse vastu, kujundada positiivset ühiskondlikku suhtumist ettevõtlusesse ja selle väärtustamist ning tunnustada Narva linna poolt Narva edukamaid ettevõtjaid, mida valib konkursikomisjon.


Narva Maitsed

Degusteerimislaada laiemaks eesmärgiks on Ida-Virumaa ettevõtluse ja majandusarengu elavdamine ning Ida-Viru elukeskkonna atraktiivsuse tõstmine, mis omakorda pidurdub nooremaealiste väljavoolu ning vähendab mahajäämust teistest Eesti piirkondadest.


Ettevõtlusnädal

Ettevõtlusnädal on traditsiooniline, suurim üle-eestiline ettevõtlussündmus, mis toimub igal aastal oktoobrikuu alguses. Ettevõtlusnädalat korraldavad maakondlikud arenduskeskused ning see viiakse läbi kõigis 15 maakonnas. Ettevõtlusnädalal tulevad ettevõtluskonsultandid kontoritest rohkem välja erinevaid üritusi korraldama, eesmärgiga inspireerida ja julgustada inimesi enda ideid ellu viima, olgu selleks näiteks äriga alustamine, e-poe loomine või mõne uue põneva tootega turule tulemine.

Vaata lähemalt: https://ettevotlusnadal.ee


Narva Ärikonverents

Narva – teie investeering tulevikku!

Liituge meie uudiskirjaga

Kontakt

Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet

Peetri plats 3-5, III korrus
20308 Narva, Ida-Virumaa
+372 35 99044
areng@narva.ee
Reg nr. 75029524

© 2024 Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet. Kõik õigused kaitstud.