Kaubandustegevus

Tänavakaubanduse, avaliku ürituse või turukaubanduse korral võib kaupa või teenust müüa Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Ameti poolt väljastatud müügipileti alusel.

  • Tänavakaubandus on avalikult kasutataval maa-alal kauba või teenuse müük käest, käsikorvist, kaupleja poolt kantavalt kandelaualt või kaupleja paigaldatud ajutiselt müügikohalt, müügiletilt või -kärult, autolt või selle haagiselt.
  • Turukaubandus on kauplemine või teenuse pakkumine Linnavalitsuse korraldusega kehtestatud ja selgelt piiritletud paigas kaubanduse korraldaja omandis või valduses oleva müügikoha kaudu kindlal kauplemisajal müügipileti alusel tegutsev kaupleja.
  • Kaubandus avalikul üritusel on kauplemine või teenuse pakkumine laatadel ning meelelahutuslikel, kultuuri-, sporditeemalistel ja muudel avalikkusele suunatud üritustel.

Tänavakaubanduse müügipileti saamiseks, linna ametiasutuse hallatava asutuse tegutsemise korral kaubanduse korraldajana, esitab kaupleja Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Ametile taotluse Linnavalitsuse poolt kinnitatud vormil.

Müügipileti hind kuni 10 m² müügikoha puhul:
1) ühe nädala müügipilet 5,00 eurot;
2) ühe kuu müügipilet 10,00 eurot;
3) kolme kuu müügipilet 25,00 eurot;
4) aasta müügipilet 85,00 eurot.

Pensionärile, kes on Eesti rahvastikuregistri andmetel Narva linna elanik ja soovib müüa omakasvatatud aiasaadusi käsimüügi korras (käest, käsikorvist, kandelaualt või muust müüja poolt kantavast või kaasaveetavast inventarist) on müügipilet tasuta.

Müügipileti hind tasutakse enne müügipileti väljastamist kaardimaksega või sularahas Narva Turismiinfokeskuses (Raekoja plats 1, esimesel korrusel) või ülekandega Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Ameti arvelduskontole EE402200221067670508 (SWEDBANK, SWIFTkood/BIC HABAEE2X).

Müügipilet väljastatakse taotlejale pärast taotluse kooskõlastamist Narva Linna Arhitektuuri- ja Linnaplaneerimise Ameti ning Linnamajandusametiga ja müügipileti eest tasumist.

Nõustamine kaubanduse korraldamise küsimustes:
Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Ameti Ettevõtluse- ja tarbijakaitse teenistuse juhataja, Olga Smirnova olga.smirnova@narva.ee, tel. 3599044

Lisainfo: https://www.narva.ee/et/kaubandustegevus

Narva – teie investeering tulevikku!

Liituge meie uudiskirjaga

Kontakt

Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet

Peetri plats 3-5, III korrus
20308 Narva, Ida-Virumaa
+372 35 99044
areng@narva.ee
Reg nr. 75029524

© 2024 Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet. Kõik õigused kaitstud.