On avatud piirkondadevaheliste innovatsiooniinvesteeringute (I3) toetusmeede

Piirkondadevaheliste innovatsiooniinvesteeringute (I3) eesmärk on edendada innovatsiooni aruka spetsialiseerumise ja piirkondadevahelise koostöö kaudu. I3 toetab tugevamat piirkondadevahelist koostööd investeeringute valdkonnas ja loob jätkusuutlikke ühendusi, ühendades piirkondlikke ökosüsteeme ühistes aruka spetsialiseerumise valdkondades, mis on olulised, et kiirendada uurimistulemuste kasutuselevõttu turul ja stimuleerida innovatsiooni.

Taotlejatele on avatud kaks tegevussunda:

  • Strand1 (I3-2024-INV1) Financial and advisory support for investments in interregional innovation projects in shared or complementary smart specialisation areas (Strand 1)   (taotlusvooru eelarve on 31 miljonit eurot).
  • Strand 2a  Financial and advisory support for investments in interregional innovation projects for the development of value chains in less developed regions (taotlusvooru eelarve on 36 miljonit eurot).

Taotlejateks saavad olla konsortsiumid, mis koosnevad ettevõtetest (VKEd, idufirmad), avaliku sektori organisatsioonidest ja akadeemilistest organisatsioonidest (ülikoolid jm teadusasutused).

Taotlusvoor on avatud kuni 5. detsembrini.

Täpsemat infot I3 toetusmeetme ja taotlusvooru tingimuste kohta leiate siit veebilehelt ja siit.

Narva – teie investeering tulevikku!

Liituge meie uudiskirjaga

Kontakt

Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet

Peetri plats 3-5, III korrus
20308 Narva, Ida-Virumaa
+372 35 99044
areng@narva.ee
Reg nr. 75029524

© 2024 Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet. Kõik õigused kaitstud.